Thursday, January 6, 2011

Azam tahun 2011

Tiap-tiap tahun aku mesti buat azam...Tak kira laa aku nak laksanakan atau idak..Janji kena ada..Kang org sebuk tanye nak jawab ape?....
  1. Azam yang pertama dan semestinya ialah 'carry forward' azam tahun lepas..Haa tgk lah jumlah backlog nyer..Berlambak !..
  2. Azam yang kedua untuk tahun 2011 ni ialah misi mencari kerja...Besok pagi aku ade interview paling 'rare' dalam sejarah hidup aku..Venue kat starbuck, interviewer Sue-Ellen Cook..Manager dari Australia ..Dia ajak breakfast skali kot..(Harap-harap dia yang bayar..Aku kering nih!)
  3. Azam yang ketiga aku nak kahwin..Kalu tak sempat by 31 dec 2011..Alamat carry forward lg laa untuk 2012. Serius tahun ni aku dah gatal nak kawin..Tahun2 sebelum tak pernah camni..Hahaha...Kalu korang kate aku tak malu..Lantak korang laa ..Calon yang aku cari ialah lelaki tulen yang mampu menjadikan hidup aku seceria pelangi...Ceewahh!
Tett...(Bunyi sms la)
Dayang: Donna, tempat yg kite makan arituh ade logo halal tak?
Donna: Ntah..halal la kot..(serius lupe nak check) nape?
Tett..(Dayang reply) 
Dayang: Nak ajak Awang dating kt situ..So papehal nk kena check dulu halal ke tak..Maklumlah nak semai benih bunga2 cinta...

at the touch of love ….. everyone becomes a poet…huh!


  1. Sorry Dayang menganggu tumpuan Donna sekarang.....Err sampai mane tadi ekk..Potong!..Sepatutnye no.4..Memang malas nk repair..Ok azam yang ke-4..Nak kurus..kalu boleh nak kembalikan zaman kegemilangan 'hot' waktu zaman degree dulu..hehehe..(boleh ke?)..Kalu tak boleh..macam biasalah..carry forward jugak untuk 2012..



3 comments:

Anisa Hang Tuah said...

semoga azam tahun 2011 akan terlaksana
(:

happy new year!

cerita-gadis-ini said...

wakakaka.....akak donna cepat2 sket kawin..xmo la smpai 2012...jom g spa jom...xpun jogging..xpun swimming..nk?aku nk kurus ni..tp xde kwn nk join jogging..mau x?

Donna said...

~Anisa..tqvm...hehehhe

~cerita..Mau..mau...tapi spa tak mau...rawatan wajah plg utama..kuikui

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...