Saturday, January 8, 2011

Sedap ~ 18SX

 Donna malas nak explain panjang2....
Takut ade yang stim plak nanti..Cess lucah sungguh!

Mak Donna seorang yang spontaneous...Kadang2 lurus pon ade...Selalu dia tersasul bukak rahsia yang dia plan nak simpan..Apa daa!
Err..menyimpang plak...
Ok..ok..kembali balik kepada mood lucah......
Sape tgk siri Majalah 3 minggu lepas?....
Liputan yang berlangsung di Langkawi..Objek yang nak di fokuskan kt sini ialah kerbau...
Kebetulan malam tuh kami Donna, my mum, anak2 buah...tengok sesi pemerahan susu kerbau tuh...
Kerbau di situ semua memang terlatih..mereka pandai masuk parking...Bila dah selesai perahan susu, pandai plak reverse sendiri tanpa pakai back lamp sensor...Tapi kita...So sape lebih bijak?

Kerbau-kerbau (mak kerbau) di pakaikan sejenis alat untuk grip puting breast tetek dia..Alat ini untuk memastikan produktiviti pengeluaran susu kerbau lebih laju dan efisyen....

 Ketika~

Anak-anak buah yang menonton terpaku bila melihat alat di pasang pada  mak kerbau tuh...
" Tak sakit ke kerbau tuh"

"Sedap kalau kena hisap" Mak pantas menjawab tanpa sempat berfikir baru 2-3 saat...(tindakan reflex kan?)

Donna panik..tak reti camane nak cover bila all the children keep asking...

My nephew (age 20) "Camane nenek tahu?" Sambil tersengih-sengih jahat yang ade makna...

"Err...Alaa..aaa...memang macam tuh..Mase dulu susukan anak".......(tergagap-gagap)



p/s: Entah-entah dia ade plan nak tamatkan zaman janda dia...Musykil nih! 



5 comments:

cerita-gadis-ini said...

ops...leh la naik pelamin sekali..hahhaha

who am i..??? said...

hehe...lawak la mak ko donna..

Donna said...

Cerita~ Owhh tidaakkk!

misz sheyla said...

erkkkkk...dasyat,..huhuhu..budak xleh duk diam selagi x dpt jwpan

Donna said...

Bahaya...bdk skrg...curiousity

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...