Tuesday, December 21, 2010

Hot Guys vs Hot Spots

Orang selalu describe kan best places untuk usha hot chicks a.k.a aweks...
So ape kata kita turn over untuk hot guys plak..Boleh ka?..Alaa bole laa (buat gaya gedix yer!)

  1. Mapley or mana2 kedai mamak yang ada tv/skrin BESAR!..Especially bile tiba piala dunia..Or any other games..(sorry i'm neither fan of soccer nor else) 
  2. Gym .. Erm..setahu aku ramai gay kat sini...I am not gay and i am not okay!
  3. Pusat snooker (But out of my type)
  4. Autoshow atau segala tempat yang berkaitan dengan kereta/motor/gadget/ghee whiz
  5. fakulti kejuruteraan IPTA/IPTS..Ehhehee....(sengih gatal di situ)
  6. Kilang which is robust industries (but this refers to the blue collar worker which typically performs manual labor)..Buat mana-mana minah yang taste nyer 'international' laa sangatt...hehehe....
  7. Masjid..Bila time sembahyang jumaat laa..Ataupun di mana-mana surau yang menyediakan juadah berbuka serta moreh...Pada bulan puasa..
  8. Library...Ehh tipulah!
  9. Padang bola sepak atau gelanggang futsal...
  10. Sungai, laut atau kolam..Tempat mana-mana yang mereka boleh memancing...
  11. Bawah Jambatan kat highway..especially time hujan..(serius tak hot pon!)
  12. Bengkel..Tempat mat rempit, kaki drift,dan yang suke make-up kereta...
  13. Hutan..Ahahaha...Tempat latihan menembak atau mana kem..(For those bercitarasa Mat Terap)
  14. Lagi?
  15. Fikirlah Sendiri...

6 comments:

Anisa Hang Tuah said...

huahuaa..betul dear..

kalau kat uum nis slalu kat fakulti undang2

hohoh
mamat lawyer sgt kacak

di gym & kolem renang lagi laaa


alamak terlebih sudah

Donna said...

Hahaa...ade unsur excited di ctu..diulang EXCITED yer..Tapi hati2 mat lawyer..Bijak berbicara..ceewahh! (mati kutu nanti)

Amy Syaquena said...

As;salam...

suka entry nie..

p/s : jom tinggalkan detail diri di sini

http://sinarraudah.blogspot.com/2010/12/jomm-kongsi-detail-tentang-diri-anda.html

Donna said...

detail?? mahu tapi maluuu...wink!

Amy Syaquena said...

As'salam donna..

amy tag dona dalam segmen jom berkenalan..nie linknya..

http://sinarraudah.blogspot.com/2010/12/segmen-jom-berkenalan.html

Sachi Asukai said...

hehhee.betul2!statement tue!btw, do visit me,,

http://sachiasukaii.blogspot.com/2010/12/tahun-baru-bukan-senang-nak-senang.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...