Monday, April 25, 2011

Woman's Tool


Oh, Donna, Oh, Donna

I had a girl
Donna was her name
Since she left me
I've never been the same
'cause I love my girl
Donna, where can you be? Where can you be?

Now that you're gone
I'm left all alone
All by myself
To wander and roam
'cause I love my girl
Donna, where can you be? Where can you be?

Well, darlin', now that you're gone
I don't know what I'll do
All the time and all my love for yo-ou-ou

I had a girl
Donna was her name
Since she left me
I've never been the same
'cause I love my girl
Donna, where can you be? Where can you be?

Oh, Donna, Oh, Donna
Oh, Donna, Oh, Donna

Ulang nyanyi sampai senak...Lagu ni memang meruntun jiwa semua..Ehh tidaklah..saya Donna..bukan anda..HuhHu...

Pertaining to the title above kite sebenarnya nak display tools yang sepatutnya ada (macam Donna ada)
pada rumah Gadis Melayu...
Tapi kalu anda bukan melayu, tak salah untuk milikinya...
Jadi sekarang see the checklist tools di bawah:

Mesin ini berke'pakar'an untuk mengikut arahan kaki dan tangan the 'Gadis Melayu' untuk menyambung dan  membentuk sebarang jenis fabrik..

 This is some of the tools untk baking jadi basic yang utama mestilah kena ade vanilla ye dak?..lain-lain ade laa a few of emulco, tray untuk membakar dan yang paling penting adalah tangan the 'Gadis Melayu' that should involve utk pembikinan bahan bakar..Ewaahh..(The rest tools masih dalam sink..tengah rendam untuk dibasuh jap lagi)

Ini ialah oven dan microwave versi 2+1...Hebat bukan walaupon kecil, tapi .. bolehlah digunakan ermm kamu ada? 

Periuk nasi ni ada banyak fungsi..Selain dari menanak nasi, beliau juga berkemampuan untuk melakukan acara stim-menyetim, menenggek lauk, pelbagai menu bubur, sup malah membakar kek juga..Tapi kalu anda tak pandai guna, beli je periuk biasa sudahlah..Membazir kiranya jika tahap kepakaran memasak tidak sama level dengan paras  teknologi.

Donna percaya ramai yang tak ade menatang ni kt rumah kan? Mana taknye..alat ini memang bole kasi kebas tangan plus jari jemari...di samping  mengeluarkan noise akibat vibration yang agak kuat..Tapi warisan nenek moyang kita perlu di pelihara .. Yes! pelihara itu penting walau jarang diamalkan..

Cube teka apekah maksud telinga kuali?..Hehehe...Lihat telinga kamu..sama tak dengan telinga kuali? Lihat kuali ni hitam legam dan macam berkerak tebal..Tapi itu bukan kerak..Memang dari azali begitu sebab kuali ni dah melebihi 7 generasi (Berdosa menipu
Api gas sengaja dipadamkan untuk megelakkan anda lebih teruja..Ngeee... 


Setakat ini sahaja tools yang Donna ada Oppss! silap ...the 'Gadis Melayu' should have...Kamu ada? ada?..mungkin lebih banyak dari Donna atau mungkin tak ada..HaHaa..

(p/s: Sebenarnye i've spent a time untuk kemaskan dapur secara solo sampai sakit pinggang..The rest anak dara ..Ghaib memang macam #$%&%^*!!!!)


.







2 comments:

HeLena said...

hahaha...saya tau ape yg ade dalam kuali itu...lallalalla

Donna said...

Wahh sungguh tajam mata kamu HeLena...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...