Thursday, November 25, 2010

Ssumbang....Sumbangsih!

Bermula dari semalam rumet aku start komplen...

"Macha kite ade problem ke?"
Ehh..Apesal plak tiba2 rumet aku amik berat pasal dia?
"Nape..?"
"Takleh online laa..Dia tukar password"

Sudaahh!...Sambil tepuk2 dahi..Sape laa yang mencelikkan macha neh?



 Klik Macha

Akan makin bertimbun laa tugas aku..

Sape nak bagi ikan aku makan?
Sape yang nak bersihkan Aquarium?
Sape nak angkat Tandoori Chicken yang aku masak sejak dari semalam?
Sape yang akan tolong spice kan dish korang?
Sape yang nak update blog aku?
Sape yang nak baca blog2 korang sume?
Sape yang akan bace status sengal fesbuk?
Sape yang akan peduli korang punyer status in relationshit?
Sape?..sape??

p/s: Sesape yang ade berukben lebih...angkat tangan!

3 comments:

cerita-gadis-ini said...

dayah....ni keje kamu ye..hr2 hapdet blog kamu..tp suke..hihihihi

Donna said...

Sebab den dah maleh nak update fesbuk...huhuhu

who am i..??? said...

bgs2..truskn mnghapdet blog anda..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...